De cirkel is rond.

23 juli 2026 - Oslo Airport, Noorwegen

Na aankomst in Trondheim moet men 3 maal rond de Kathedraal lopen om de pelgrimstocht deftig af te sluiten.Je krijgt dan in het pelgrimscenter nog een gouden stempel die u gratis onbeperkt toegang geeft tot bezoek aan de kathedraal.(gewone stervelingen moeten hiervoor betalen)

3652736438

36524

In de kathedraal een kaarske gebrand

36400

En naar een orgelconcert geluisterd.

Kijk ook bij de videos

36462

In de loop van de middag kreeg ik bericht dat Kaspen (zoon van onze Danny) onderweg was met zijn bakkersautooke naar de Lofoten en wel is efkes 300 km wil rondrijden om ne goedendag te zeggen tegen nonkel Jan.

Hoe cool is da?

36329

Dan maar meteen ingeschakeld als fotograaf bij onze laatste drink met de medepelgrims.

36338

d1f62541-ec1d-425c-bfc5-8f6d71d06286-1_all_10452

Ik blijf hier wel van het Belgisch bier na de prijslijst te zien.Een trippeltje Westmalle just geen 20 euro.

36344

Bij het terug naar het hotel gaan dacht ik efkes dat ik de afgelopen maand het verkeerde pad had gewandeld.

36416

En dan gisteravond de nachttrein op.

36507

En nu nog 5 uurkes wachten op de vlucht naar huis.

36519

Rest alleen nog ons Lilleke te bedanken dat ik nog eens weg mocht.De laatste keer als vrijgezel😁.Vanaf begin september zijn we een getrouwd koppel💐

En alle mensen die de tijd genomen hebben dit te lezen en af en toe een berichtje te laten.

Den Alberto om mijn spaans terug wat op te krikken.

Maar vooral ook Noorwegen en zijn volk want dit was weer een onzettende leuke tocht om nooit meer te vergeten.

De cirkel is rond en dit was het laatste bericht.

1. Anouk Van Dijck:
    23 juli 2026
    Proficiat nonkel Jan! Weeral 1tje om af te vinken. Was weeral leuk om jou te volgen ☺️
  2. Simone vandingenen:
    23 juli 2026
    Proficiat Jan en tot ziens in België!
  3. Cambre Liliane:
    23 juli 2026
    Proficiat Schat, en ja hoor na ons ja-woord moet ge niet thuis blijven volgend jaar het Zweeds stuk van het Olavspad. Groetjes aan Alberto en zeg maar dat we hem in november gaan bezoeken in Cadiz. Weer een belevenis. Top
  4. Saskia:
    23 juli 2026
    Schoon, schoon, schoon! Bedankt dat we mee mochten volgen, Jan.
  5. Nadinneke:
    23 juli 2026
    Weeral ferm gedaan en tof dat we konden meevolgen 👍🥳 tot in den draai 🥸🥸
  6. Sonja Van Dijck:
    Goede reis,tot snel
    Leuk van onze Kaspen dat hij even langs kwam
  7. Rudi Robben:
    23 juli 2026
    Proficiat Jan! Het was weer leuk en boeiend om je te kunnen en mogen volgen!
  8. Katelijne van Glabbeek:
    23 juli 2026
    Hopelijk was de Peligrin even lekker; alhoewel dat is moeilijk. Merci voor de leuke wandeling,foto's en ervaringen te delen met de achterblijvers. Toch wel tof van Lil dat je geen toestemming moet vragen voor de volgende uitdaging. Veilig retourtje!
  9. Debby Horemans:
    Dikke proficiat
    Van alle Rozendries 1tjes
    We hebben weer genoten van je verhalen.
  10. Verstappen gustaaf:
    23 juli 2026
    Bedankt dat we mochten volgen, welkom thuis.
  11. Jef Boeckx:
    Dikke proficiat Jan weer iets om nooit te vergeten 👍
  12. Elske:
    23 juli 2026
    Bedankt Jan dat we mochten meegenieten van uw avontuur en je verhalen, met foto's en video's. Lilian zal content zijn dat je thuis bent straks !!🇧🇪🇧🇪🇧🇪👍😁
  13. Chris cambre:
    23 juli 2026
    Welkom thuis na een mooie sportieve trip met ALBERTO.
  14. Greet:
    23 juli 2026
    Dat heb je weer knap gedaan.
    We hebben weer volop mee kunnen genieten van je tocht en het is telkens een plezier om je verhaal te lezen.
    Welkom terug en nu aftellen naar den trouw. ❤️
  15. Nadinneke:
    24 juli 2026
    Weeral helemaal veilig afgebonjourd se!!!!!
    Welcome back he Jean !!!!! Alvast tot 1 dezer, benieuwd weeral naar uw staffe vertelsels!!!!
  16. Olga Van moere:
    29 juli 2026
    Dikke proficiat! 👏 Het Olavspad is uitgewandeld, de blaren zijn hopelijk verdwenen en de herinneringen blijven. Nu eerst goed uitrusten… tot het volgende wandelvirus toeslaat! 😉🥾 Ook proficiat met jullie huwelijk Jan en Liliane! 🤵‍♂️👰💍 🥂
  17. Jan van dijck:
    30 juli 2026